Nech sú nosy všetkých Slovákov vytreté!

Prepáčte mne to zase akosi nedá. Nevyjadriť sa. Keď čítam všetky tie hrdinské príspevky ľudí, ktorí požrali múdrosť sveta.

Ale na začiatok trošku humoru.

(video spustíš kliknutím na POZERAJTE NA FACEBOOKU)

A teraz vážne. Už sa tešíš čo? Paličku v mozgu si ešte nemal, že? Hmmm, paráda. Už tri dni pozerám videá ako to asi bude prebiehať a nacvičujem si kamenný odvážny výraz. Nemôžem sa dočkať! No ani tak, mi ani na sekundu nenapadlo neísť. Uliať sa. (A to v tom mám prax, hah)

Proste idem. Idem si nechať vytrieť nosohltan. Kto sa pridá ?

A prečo?

Lebo verím, že to má zmysel. Že je to cesta späť k normálnemu životu. A ten predsa chceme. Ten nám predsa tak chýba. Za ten predsa tak búrlivo bojujeme, nie? Viete, asi týždeň dozadu, sa v dvoch okresoch za jeden necelý deň nazbieralo 2 225 pozitívnych. Čo je šialene veľa!

Pretože si uvedom, že týchto 2 225 ľudí by za normálnych okolností na testovanie najpravdepodobnejšie nešlo. Čo by robili miesto toho? Chodili naďalej po svete, žili si svoj život a roznášali koronku ako letáky. Pretože by nemuseli mať ani šajnu o tom, že práve oni sú infekční. Super predstava.

Tak verím, že ideš. Je to totiž dôležité. Nejde o to koho si volil. Ani o to, že či si nadšeným podporovateľom súčasnej vlády. Je to pre moju a tvoju bezpečnosť. Toto si treba uvedomiť.

Pridaj komentár